jueves, 21 de febrero de 2013

SOS Princeses (1): "El gat del Maharajà", de Christian Jolibois

sos princeses


És el primer número de la col·lecció de “SOS Princeses”. En aquesta primera aventura, l’Aglaè i el seu criat Napo, Napoleó, de l’Agència SOS Princeses, han de viatjar fins el nord de l’Índia per ajudar la princesa Safia. La missió és la de trobar la gateta de la princesa, una gateta que sorprendrà tothom al final del relat.

L’Agència de l’Aglaè i en Napoleó es troba a París i, des d’alli, els nostres protagonistes van allà on els demanen ajut les diferents princeses d’arreu del món. En aquesta primera entrega aniran fins l’exòtica ciutat de Talampur.

L’autor, Christian Jolibois, mostra el seu compromís amb la igualtat de dones i homes a través d’aquestes pàgines d’una manera molt pedagògica i educativa. Aquest llibre el trobem publicat a Baula (editorial vinculada al Grupo Editorial Luis Vives) i està dirigit a nens a partir dels 8 anys. Les il·lustracions corren a càrrec de’n Christian Heinrich. La història és interessant i alhora divertida i capta, des del primer moment, l’atenció del lector.


No hay comentarios:

Publicar un comentario